• Healthcenter Zuid

  Dé Sportschool voor een ultieme wellness en sportbeleving

Let's move for a better world 2019

Let’s Move For A Better World 2019


Van 12 t/m 31 maart doen Healthcenter Rotterdam Zuid en Healthcenter Krimpenerwaard weer mee aan de wereldwijde campagne Let's Move For a Better World. Het doel hiervan is om mensen bewust te maken van voldoende lichaamsbeweging en het bestrijden van obesitas. Als wij als club de meeste MOVEs verzamelen, mogen we een donatie van Technogym producten doen t.w.v. € 5.000 aan een goed doel naar keuze.

Msmotion
Dit jaar strijden we voor de MS stichting en in het speciaal Msmotion. MS Motion is een jaarlijks terugkerend wandel- en hardloopevenement waarbij geld opgehaald wordt voor onderzoek naar de nog ongeneeslijke ziekte MS. Het evenement wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd door het Nationaal MS Fonds. 

Meedoen aan MS Motion betekent dat je loopt voor onderzoek naar MS. Voor een beter leven voor mensen met MS nu en een wereld zonder MS morgen.

MS Motion is dit jaar op maar liefst 3 locaties op afzonderlijke data. Je kunt meedoen in Utrecht, Rotterdam én Zwolle. Op alledrie de locaties kun je kiezen uit dezelfde afstanden voor het hardlopen of wandelen. Ook zijn er voor lopers en toeschouwers de hele dag leuke en sportieve activiteiten te doen op het start-/finishterrein. 

Ook aan dit evenement meedoen? Laat het ons weten!

Bing a friend actie!
Om zoveel mogelijk MOVEs te kunnen maken, hebben we jullie hulp heel hard nodig. Daarom mogen alle leden gedurende deze 3 weken zoveel mogelijk introducés meenemen. De introducé betaalt €25 voor de sleutel, en dient minimaal 1000 MOVEs te maken per training.

Wat is een MOVE?
Een MOVE is een eenheid voor de meting van dagelijkse fysieke activiteit. In tegenstelling tot calorieën wordt de Technogym MOVE verkregen uit een wetenschappelijk algoritme dat is gebaseerd op de lichaamsverplaatsing (en afhankelijk is van lichaamsgewicht en grootte). Door te trainen op onze Technogym cardio toestellen die zijn aangesloten op de Wellness Cloud worden uw gemaakte MOVEs opgeslagen. 10 minuten lopen levert ongeveer 300-450 MOVEs op.

Hoe kan ik deelnemen? 
Om uw MOVEs te koppelen aan de challenge maakt u gebruik van uw MyWellness account. Deze zullen de instructeurs voor u aanmaken als u deze nog niet heeft. U kunt uzelf aanmelden voor de challenge via de cardioschermen of uw mobiele app. Zowel leden als niet leden mogen (gratis) deelnemen aan de challenge.

Let’s move!

 

Nieuws

 • Meld je aan voor ons Body Reset Programma

  12-WEKEN BODY RESET PROGRAMMA   ✅ 12-Weken Programma ✅ Persoo...

  Lees meer
 • Let's move for a better world 2019

  Van 12 tm 31 maart doen Healthcenter Rotterdam Zuid en Healthcenter Krimpenerwaard weer mee aan de wereldwijde campagne

  Lees meer
Meer nieuws
 • Mike

  "Je merkt goed dat je lekkerder in je vel gaat zitten en gemotiveerd raakt door het resultaat dat je ziet"

  Mike
 • Bertus Boon

  " Ook voor 55+ sers zijn er groepslessen die goed te doen zijn en er wordt veel gelachen"

  Bertus Boon
 • "Ik vind het een zeer prettige sportschool! Goeie begeleiding en volop vernieuwing"

  Denise
 • Eddy Haaijer

  "Moderne Sportschool met vele mogelijkheden. Er is altijd een deskundige instructeur aanwezig!"

  Eddy Haaijer
 • "Healthcenter Rotterdam Zuid heeft leuk en behulpzaam personeel!"

  Asha
 • "Het intakegesprek verliep goed. De medewerkers waren vriendelijk en namen de tijd om me rond te leiden en alles uitgebreid uit"

  Jay
 • Marianne van der Steen

  "Super aardige ontvangst en welkom."

  Marianne van der Steen
 • Ricky de Bot

  "Ik kom elke dag met veel plezier sporten"

  Ricky de Bot
 • Ellie Boere Kleine

  "Leuke mooie sportschool met aardig personeel"

  Ellie Boere Kleine

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.