FITNESS BARENDRECHT

Bent u opzoek naar een sportschool in Barendrecht? Healthcenter aan de Ridderkerkstraat heeft vele tevreden leden uit Barendrecht die  hier inmiddels al vele jaren sporten. Ons Healthcenter ervaren? Vraag hieronder een proefles aan.

DE SPORTSCHOOL VAN BARENDRECHT

Ons Healthcenter is gevestigd op de rand van Barendrecht. Inmiddels hebben vele trouwen leden onze sportschool gevonden. Ons fitnesscentrum is de plek voor jong en oud.

Verschillende trainingen

Of u nou vrij wilt trainen of onder begeleiding van onze instructeurs, alles is mogelijk binnen ons fitnesscentrum in Barendrecht. Ons healthcenter heeft het revolutionaire Biocircuit in huis. Met het Biocircuit heeft u trainingen van slechts 30 minuten. Wanneer u twee keer per week traint heeft u wekelijks een effectieve training.

Biocircuit

Wanneer het trainen voor u een grote stap is of als u snel uw motivatie  kwijt raakt dan is het Biocircuit de ideale oplossing! Met het Biocircuit krijgt u een afwisselend schema dat is samengesteld door onze instructeurs. Vervolgens gaat u aan de slag op het circuit, waarbij u binnen een tijdsduur van 30 minuten verschillende apparaten met bijbehorende oefeningen zult uitvoeren. De oefeningen die u zult uitvoeren zijn voor rug, buik, armen en benen. U traint elke keer of een weerstand/kracht die samen met u wordt bepaald. Zo bent u er dus van verzekerd dat u nooit traint op een manier die voor u te zwaar is.
 

Vrije training

Wilt u vrij gaan trainen? Ook als fanatieke sporter kunt u terecht op onze sportschool aan de rand van Barendrecht. Wij beschikken over kwaliteitsapparatuur van Technogym. Onlangs hebben wij een nieuwe lijn aan apparatuur aangeschaft zoals een Hack Squat, Hiptrust en diverse andere apparaten ook wel de ‘Glutte line’ genoemd. Deze apparatuur geeft een versteviging voor de training van uw onderlichaam.

Welness na uw training

Na uw training bieden wij diverse wellness faciliteiten aan. Zo kunt u gebruik maken van onze zonnebank of bijkomen in de sauna. Na deze ontspanning kunt u genieten van een heerlijke lunch in onze lunchroom. Hier bieden wij u gezonde broodjes en smoothies aan. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een heerlijk kopje verse koffie of thee.
 

Groepsles fitness in Barendrecht

Naast onze ruime trainings mogelijkheden, bieden wij ook diverse groepslessen aan zoals Bodypump, Zumba, Spinning, Senioren workout en Yoga. Onze groepslessen worden gegeven door ervaren groepsles instructeurs zodat u altijd plezier blijft beleven. Voor informatie over onze groepslessen, bekijk het rooster
 
 

GRATIS PROEFLES

Wij willen je graag laten zien wat ons Healthcenter voor u kan betekenen! Vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op!​

* u zit nergens aan vast, wij gebruiken uw gegevens volgens het privacy regelement​