Fysiotherapie

Aangezien wij de kwaliteit van begeleiding en de gezondheid belangrijk vinden, is er naast de mogelijkheid om te trainen ook de mogelijkheid om bij klachten en/of blessures een afspraak te maken bij onze fysiotherapeut van fysiotherapiepraktijk Dubbelfit.

FYSIOTHERAPIE IN ROTTERDAM

Aangezien wij de kwaliteit van begeleiding en de gezondheid belangrijk vinden, is er naast de mogelijkheid om te trainen ook de mogelijkheid om bij klachten en/of blessures een afspraak te maken bij onze fysiotherapeut van fysiotherapiepraktijk Dubbelfit. Als u bij ons op de club sport, kunt u vrijblijvend een gratis intake plannen. Daarnaast werken onze fitnesscoaches ook samen met de fysiotherapeuten voor een optimale training die past bij uw lichaam. Samen met de fysiotherapeut zullen wij werken om gedoseerd en opbouwend aan de slag te gaan. Om een afspraak te maken voor fysiotherapie kunt u hieronder het formulier invullen. Zodra wij uw vraag hebben ontvangen, nemen wij contact op voor het maken van een afspraak.

AFSPRAAK FYSIO

Wij willen je graag laten zien wat ons Healthcenter voor u kan betekenen! Vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op!​

* u zit nergens aan vast, wij gebruiken uw gegevens volgens het privacy regelement​